Εκδηλώσεις

Η ενίσχυση των σχέσεων του προσωπικού , η ιδιαίτερη καλλιέργεια της ομαδικότητας, καθώς και η αύξηση της παραγωγικότητας επιτυγχάνετε, από αποδεδειγμένες έρευνες σε όλες της χώρες, από τα team building events.

Οφέλη

Team Building

Δεν απαιτεί ειδικές δεξιότητες, αλλά έμφυτα στοιχεία του παίκτη και χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του. Δεν απαιτεί physical skills, και υποχρεώνει τις ομάδες να συνεργαστούν.

Συχνές Ερωτήσεις
Μπορούμε να διοργανώσουμε ένα team building event;

Nαι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και βεβαίως μπορούμε να διοργανώσαμε ένα team building για την εταιρεία σας, σύμφωνα με τις ανάγκες του ωραρίου σας, και εκτός του ωραρίου των δωματίων μας

Πως μπορούμε να το διοργανώσουμε;

Θα πρέπει να συμπληρώσετε την αντίστοιχη φόρμα που θα βρείτε παρακάτω και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε την κράτηση και για να κανονίσουμε τις περαιτέρω λεπτομέρειες του event σας.

Υπάρχει δυνατότητα για συνέχιση της διασκέδασης μας ;

Βεβαίως και αυτό διατίθεται από την Escape Land σε έναν ιδιαίτερο διαμορφωμένο χώρο που μπορούμε να σας παρέχουμε ύστερα από σχετική συμφωνία μαζί σας.

Ελάτε σε επαφή

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα χαρούμε να δημιουργήσουμε διασκεδαστικές εταιρικές στιγμές ενίσχυσης ομάδας (team building) τις οποίες αξίζει να θυμάστε για τα επόμενα χρόνια.

Επικοινωνία